maanantai 15. elokuuta 2016

Päivitystä ikuisuuden jälkeen

Eivät tulleet kasatut setit purettua uudenvuodenaatoksi 2014. Eivätkä 2015. Tulivat puretuiksi elokuun 12. päivä tänä vuonna. Tuntuu oudolta kun enää ei yhtäkkiä putkahdakaan jostakin sataa kattotiiltä purnukkaa täyttämään.

Pääsin jo viikonloppuna pieneen vauhtiin loppuvaraston suunnittelun kanssa. Isot laatikot täynnä laivaosia ja muuta ei-niin-usein-tarvittavaa nousivat kepeästi ylähyllyille. Urakka jatkuu ahkerana tällä viikolla. Kymmenet pienemmät purkit kaipaavat tyhjentämistä ja uudelleenlajittelua, kymmenet laatikot vaativat vaihtoa suurempaan etteivät esimerkiksi ruskeat tuolit vyöry vesiputouksen lailla lattialle tai naapurilaariin. 

Viimeiset pari blogiviestitöntä vuotta on mennyt kamalan nopeasti, ja julkisuuttakin on palikoille tullut. Imagen juttu tuli jo tammikuuksi 2013, mutta  sen jälkeen on perähuoneen asioita tongittu jo Kodin Kuvalehdessä ("Meillä ei imuroida"), Iltalehden Fiidi.fi:ssä ("Tappaisin jos joku veisi mun merileijonan"), Ylen Puoli seitsemässä, Yle Femin Efter niossa ("Tästä tulikin vihreä pieru") sekä Ylen Aamu-TV:ssä. Viimeksi mainitussa olimme Janin kanssa suorassa lähetyksessä studiossa. Puoli seitsemän -pätkä ja Efter nio löytyvät vielä Areenasta. 

Paljon on hyviä settejä julkaistu, vielä enemmän on kaikenlaisia settejä ostettu. Palikoita on haalittu halvalla niin Vaasasta kuin Berliinistäkin. Lomarahat ja bonukset käytetty viimeisiä senttejä myöten. Onnellisena. 

Eräänä kauniina kevätpäivänä jaksoin jo aloittaa pesurundin saastaisille palIkoille. Yli 50, liki 100, litraa suttuisia palikoita on pesty, joista arviolta puolet on saatu puhtaaksi vähällä vaivalla. Lisäpesut ja taikasieni odottavat jälkeenjääneitä. Nyt parvekkeella on ollut vähän liian kauan kasa pestyjä palikoita, täytyy pelastaa ne sieltä. Ja hoitaa se rundi loppuun. 

Elämme kukoistuksen aikoja! Ai niin, tulihan keväällä rakennettua eka kunnon projektikin, Wisteria Lane! Siitä täytyykin laittaa ihan oma kirjoituksensa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti