maanantai 7. tammikuuta 2013

Rajapaalut ja varastohyllyt paukkuvat ja kaatuvat

Joulun pyhinä saavutettiin vihdoin suuri ja mahtava merkkipaalu tämän inventoinnin historiassa - Hanko-kasan inventoiti saatiin päätökseen. Tämä tarkoitti käytännössä sitä että kolmen varaston systeemistä siirryttiin kahden varaston järjestelmään. Tämä taas tarkoitti reilusti enemmän pöytä- ja hyllytilaa entiseen nähden.

Tällä hetkellä eletään siirtymävaihetta, jossa käyn läpi kaikki vaatehuoneessa lymyilevät keskeneräiset setit parin vuoden tauon jälkeen. Sen jälkeen onkin aika kaivaa uljaasti esille alkuperäinen kokoelmani ja siirtää nykyisin ahkerassa käytössä oleva "käsivarasto" hieman taka-alalle. Tämän jälkeen inventointi onkin valmis!

Hanko-läjästä jäi satakunta keskeneräistä settiä, kun taas vanhoista vajaista on nyt merkitty puutelistalle 65 settiä. Parikymmentä tsekkaamatta vielä. Osa tulee käsivaraston avulla jopa täydeksi, osaan jää reilustikin puutteita.

Viime viikon torstaipekkasella koettiin hieman draamaa, kun yhtäkkiä huomasin eteisen varastohyllykyhäelmän olevan prakaamistilassa. alempi osa kahden hyllyn yhdistelmästä oli romahtanut niin että sen pystypuut olivat jo viiden (?) asteen kaatokulmassa, maaten vain muutaman Ikea-palikkalaatikon varassa. Oli pakko poistaa käytöstä puolet hyllystä ja sijoittaa esillä olleet setit ympäri olo- ja palikkahuoneita. Toisaalta nyt eteisessä ei ole niin ahdas tunnelma. Luultavasti nakuttelen tuon poistetun hyllyn tilalle lisää pieniä ja kapeita koristehyllyjä joille voi asetella keräilyminifiguja ja lapsuuden suosikkikulkuneuvosettejä. Edellisistä kun tila on loppunut jo aikaa sitten ja uudet keräilyfiguurit taitavat jo kolkutella ovella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti